Hello people!


Salam. jemah tahu blog jemah tak gojes tak maket macam blog uolls. tapi iolls tak kisah huahua. blog ni tempat kaki kaki repek dann tempat kongsi maklumat.

jemput tambah nasik, tapai tu sedap boh silakan.



Tuesday, March 22, 2011

Saya suka balik Kelantan. dan Siti Nurhaliza! hehe

cuti sekolah seminggu da pun lepas.
'cuti sekolah' memang takde kena-mengena dengan aku tapi aku pun turut bergumbira jua.

-- cut it short. --

15 Mac, kua dengan cik Tintin g Skudai Parade.
ncik tu baru balik PLKN. seronok katanya. hehe

kitorang g main roller skate and jalan2 sambil cik Tintin ni gi beli baju untuk kerja kat Jusco


cool tak aku? padahal tak reti main, asyik nak pegang besi tu je. huu =.=



16 Mac, balik kampung kat Kelantan.
kenapa suka balik Kelantan?

  1. barang2 murah dan cantik
  2. suasana yang hijau nan indah
  3. my lovely families
it's more to shopping sebenarnya. hehe



19 Mac, g KBMall ngan sepupu dan adik. nak tahu siapa kitorang jumpa?











taraaaa~

SITI NURHALIZA!


hari tu jumpa dekat Angsana

video

kitorang terkejar2 nak tengok Siti dari dekat. ramai gila duk terkejar Siti. adik aku pulak dapat salam dia. citt!



kat kelantan bole jumpa dia lagi sekali. tak sangka pun dia datang ari tu. haha. terer tak? :D

video

kat sini lagi ramai yang terkejar2kan Siti sampai naik kete.
kitorang pun same. hehe


2-2 event adalah sempena road tour produk SimplySiti keseluruh negara. tak sangka bertuah jumpa 2 kali. hehe



-- cut it short. --




balik kelantan beli;

1. inner purple - RM5
2. plain grey puff long sleeve - RM25
3. light brown ala vintage bag - RM35.90



4. hanger shawl - RM10




murah kan? kalau kat sini, hanger tu ada la RM18-RM20++
tapi kat sana RM8-RM10, 2 RM15


tunjuk sume ni bukan nak berlagak or jakun. asal beli benda baru je nak post kat blog. padahal barang ciput2 je.
bukan begituu. kadang2 de gak terfikir nak wat bisnes online; blogshop jual barang2 best n murah camtu. cam best kan.
lagipun kat sana barang lebih up-to-date dan murah. maklum ye, dekat ngan siam.


macam seronok je nak jual barang2 hot lebih murah dari orang lain. tapi tu pun kalau ada sambutan la. huhu



what do you think, huns? any suggestion? ;)

No comments:

Post a Comment